Smeg

Stilul pentru Smeg este un concept distinct: modul în care un produs comunică cu împrejurimile sale și le permite utilizatorilor să interacționeze cu acesta. Atenția la detalii și soluțiile de design aduce case care reflectă imaginea ocupanților lor la viață. Cu Smeg, aparatele se centrează în inima casei, un loc unde oamenii se pot aduna. Bucătăria integrează toate funcțiile lor și devine un fundal perfect, complet echipat pentru acele momente prețioase și plăcute.

Smeg studiază și proiectează sisteme de spălare și dezinfectoare cu spălător termic de peste 30 de ani pentru profesioniști din sectorul asistenței, spitale, case de odihnă, fabrici, laboratoare, industrii farmaceutice și dulapuri dentare.

Din 1905 proiectează și produce aparate de cafea Made in Milan. Înseamnă „espresso” la nivel mondial, iar La Pavoni transformă aparatele de cafea în obiecte de lux și opere de artă.

Concepută exclusiv pentru baruri, cafenele, restaurante și hoteluri, gama de aparate profesionale Smeg include frigidere cu minibar, congelatoare și aparate de fabricat gheață. Produse solide, funcționale, destinate să reziste în timp.












Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Inovatie in tehnologie